Verkkokoulutus 2: Ihon välityksellä

147 EUR
alv 24 %

Verkkokoulutus 2: Ihon välityksellä

Tee itsellesi luonnon lempeän tehokas kotiapteekki.

Kolmiosaisen koulutuksen jokaisella jaksolla käsitellään eri aspekteja eteeristen öljyjen käytöstä itsehoidossa. Kussakin jaksossa perehdymme kolmen eteerisen öljyn ominaisuuksiin ja käyttöihin. Koska haluan, että jokainen osallistuja saa tutustua puhtaiden luomu-sertifioitujen eteeristen öljyjen tuoksuihin ja vaikutuksiin, sisältyy kunkin jakson hintaan siinä käsitellyt kolme öljyä.

 

Verkkokoulutus 2.

Ihon ja kosketuksen kautta vaikuttaminen; ihoa on nimitetty kolmanneksi munuaiseksemme.

Tämän jakso kolme eteeristä öljyä; Ylang Ylang, Rosmariini ja Sitruuna. Nämä kolme öljyä puolestaan ovat vastakohtana ensimmäisiin kolmeen öljyyn antavat kukin omanlaisensa ”herätyksen” heti ensi nuuhkaisulla. Kullakin niistä on selkeitä vaikutuksia ihon välityksellä  käytettynä jota sitten vahvistaa tuoksun tuoma vaikutus hermostoon ja mielialoihin. Opit laimentamaan eteerisiä öljyjä turvallisesti ja annostelemaan henkilön iän ja tarpeen mukaan.

Yleisiä käyttörajoituksia ei eteerisillä öljyillä juurikaan ole vaan rajoitukset johtuvat nimenomaan kunkin öljyn kemiallisesta rakenteesta, niiden aitoudesta, puhtaudesta ja muuntamattomuudesta.

Kasviöljyt laimennuspohjana Seesamin siemen öljy, Jojoba öljy ja Viinirypäleen siemen öljy (jotka voi ostaa erikseen www.ullagrace.fi verkkokaupasta). Eteerisiä öljyjä ei tule käyttää iholla laimentamattomana! Parhaat öljyt laimennukseen ovat sellaiset öljyt joiden ominaistuoksu ei muuta käytettyjen eteeristen öljyjen vaikutuksia ja siten häiritse haluttua tulosta.

 

Koulutuksen hinta 147,00€ sis. alv 24%.

  • Jokainen koulutusjakso sisältää 5ml kutakin siinä osiossa käsiteltyä luomu sertifioitua (Soil Association) eteeristä öljyä.
  • Tuotteet lähetetään samana päivänä kun koulutusmaksu näkyy pankissamme.
  • Kaiken kirjallisen aineiston saat E-kirjan muodossa.

Verkkokurssit

Ostamalla tämän, saat pääsyn seuraaviin verkkokursseihin.

  • Verkkokoulutus 2 — Ihon välityksellä Heti Ylang Ylang, Rosmariini ja Sitruuna

Jotta voit ostaa tämän kurssin, sinun tulee kirjautua sisään!

Järjestelmämme vaatii sisäänkirjautumista ennen kurssin siirtämistä ostoskoriin. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään jatkaaksesi.

Kirjaudu sisään Rekisteröidy