Verkkokoulutus 2: Ihon välityksellä

Jakson eteeriset öljyt; Ylang Ylang, Rosmariini ja Sitruuna.

Nämä kolme öljyä ovat vastakohtana ensimmäisiin kolmeen öljyyn. Kukin antaa omanlaisensa ”herätyksen” heti ensi nuuhkaisulla sekä selkeitä fyysisiä vaikutuksia ihon kautta käytettynä. Vaikutusta vahvistaa myös tuoksun tuomat aistimukset hermostoon ja mielialoihin.

Kasviöljyt laimennuspohjana;

Eteerisiä öljyjä ei tule käyttää iholla laimentamattomana!
Parhaat öljyt laimennus pohjaksi ovat sellaiset kasviöljyt joiden ominaistuoksu ei muuta käytettyjen eteeristen öljyjen tuoksuja eivätkä siis häiritse tuoksun tuomia aistielämyksiä ja vaikutuksia.

Suosittelen; Seesamin siemen öljy ja/tai Jojoba öljy

Ihon ja kosketuksen kautta vaikuttaminen; ihoa on nimitetty kolmanneksi munuaiseksemme.

Tämän jakso kolme eteeristä öljyä; Ylang Ylang, Rosmariini ja Sitruuna. Nämä kolme öljyä puolestaan ovat vastakohtana ensimmäisiin kolmeen öljyyn antavat kukin omanlaisensa ”herätyksen” heti ensi nuuhkaisulla. Kullakin niistä on selkeitä vaikutuksia ihon välityksellä  käytettynä jota sitten vahvistaa tuoksun tuoma vaikutus hermostoon ja mielialoihin. Opit laimentamaan eteerisiä öljyjä turvallisesti ja annostelemaan henkilön iän ja tarpeen mukaan.

Yleisiä käyttörajoituksia ei eteerisillä öljyillä juurikaan ole vaan rajoitukset johtuvat nimenomaan kunkin öljyn kemiallisesta rakenteesta, niiden aitoudesta, puhtaudesta ja muuntamattomuudesta.

Kasviöljyt laimennuspohjana Seesamin siemen öljy, Jojoba öljy ja Viinirypäleen siemen öljy (jotka voi ostaa erikseen www.ullagrace.fi verkkokaupasta). Eteerisiä öljyjä ei tule käyttää iholla laimentamattomana! Parhaat öljyt laimennukseen ovat sellaiset öljyt joiden ominaistuoksu ei muuta käytettyjen eteeristen öljyjen vaikutuksia ja siten häiritse haluttua tulosta.

 

Koulutuksen hinta 147,00€ sis. alv 24%.

  • Jokainen koulutusjakso sisältää 5ml kutakin siinä osiossa käsiteltyä luomu sertifioitua (Soil Association) eteeristä öljyä.
  • Tuotteet lähetetään samana päivänä kun koulutusmaksu näkyy pankissamme.
  • Kaiken kirjallisen aineiston saat E-kirjan muodossa.

Kirjaudu sisään

Jotta pääset opiskelemaan tätä kurssia, sinun tulee kirjautua sisään.

Osta kurssi verkkokaupastamme